Skip to main content
Viktvagvisaren

Diamond Slimming

”Minskar hungern och ökar ämnesomsättningen”

Diamond Slimming
godkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b3.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b5.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b3.png
Foretagets-rykte
b5.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Diamond Slimming är ett kinesiskt bantningspiller vars viktigaste ingredienser konjakrot (glucomannan) och synefrin (citrus aurantium). Konjakrot sväller till en mättande, GI-sänkande gelé i magen. Synefrin sätter igång kroppen ungefär som adrenalin, så att ämnesomsättningen ökar.

Vill du kunna kombinera de aktiva ingredienserna i detta piller som du vill, rekommenderar vi att du tittar på Lepigen Superstrong eller Core Synephrine (som innehåller synefrin) och Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan som innehåller konjakrot.

Frågor och svar om Diamond Slimming

Diamond Slimming (Diamant Slim) är ett kinesiskt bantningspiller som verkar uppiggande, ökar ämnesomsättningen och dämpar hungern. Det innehåller:

Konjakrot, ett pulver som sväller till en gelé i magen och gör innehållet i magsäcken mer trögflytande. Det ger liknande effekt som ifall du ätit mat med lågt GI. Blodsockersvängningarna minskar, vilket gör att du håller dig mätt längre och får mindre sötsug. Dessutom tar gelén upp plats i magen så att du blir mätt fortare och får i dig mindre mat.

Synefrin, citrus aurantium, är släkt med adrenalin och påverkar kroppen på liknande sätt. Du blir pigg, får energi och hungerkänslorna dämpas samtidigt som prestationsförmågan och ämnesomsättningen ökar. Eftersom fler kalorier förbränns ger synefrin viktnedgång. Det kan även öka blodtrycket.

Cassia Obtusifolia är ett ogräs vars frön länge har använts inom traditionell kinesisk medicin för sin laxerande effekt och för att det sägs vara bra för ögonen. De används även som kaffesubstitut. Vetenskapliga studier visar att fröna kan påverka blodsockret positivt samt förbättra kolesterolet och blodvärden.

De sista ingredienserna, Fruktsyror och Sötpotatisfiber har inte någon speciell funktion i kroppen enligt den information jag har hittat.

Jag har inte hört något negativt om Super Center, som säljer Diamond Slimming.

Produkterna säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Oseriösa företag använder i princip alltid dolda abonnemang. Det talar för att Super Center är seriöst.

Ja. Konjakrot sväller i magen och ger mättnad, det är sant. Synefrin ökar ämnesomsättningen och kaloriförbrukningen, det är vetenskapligt bevisat.

Jag hittar inga påståenden på Super Centers sida om Diamond Slimming som är felaktiga.

Att de skriver ”Viktnedgång på flera kilo på en vecka är inte ovanligt.” känner jag mig däremot lite skeptisk emot, eftersom sådan fantastisk viktnedgång endast brukar gå att uppnå med mycket strikt diet, i princip svält.

Som för alla bantningspiller varierar resultaten beroende på person. Det som är effektivt för en kan vara verkningslöst för en annan.

Konjakrots aktiva ingrediens glucomannan har undersökts i flera oberoende studier, och det är vetenskapligt bevisat att det leder till viktminskning.

Synefrin finns naturligt i pomeransfruktens skal. En sammanfattande metastudie sammanställde resultatet av 23 olika studier på synefrin. De kom fram till att synefrin ger en signifikant ökning av ämnesomsättningen och när det tas under en längre period kan det ge viktminskning. Samt att synefrin inte verkar ge signifikant negativa biverkningar eller vara en hälsorisk.

Fröna från Cassia Obutsifolia har använts länge inom traditionell kinesisk folkmedicin som behandling mot förstoppning, blodsprängda ögon och suddig syn. En studie på möss visade att fröna har en stabiliserande effekt på blodsockret efter en måltid, vilket är bra för diabetiker och kan ge en lätt viktminskande effekt. Studier visar att Cassia Obutsfolia-frön sänker totala kolesterolet, LDL-kolesterolet och triglycerider samt höjer HDL-kolesterolet. De kan även sänka blodtrycket, förebygga åderförkalkning samt ha en laxerande och anti-inflammatorisk effekt. Fröna sänker även blodtrycket genom att hämma enzymet ACE.

Fruktsyror och Sötpotatisfiber har ingen speciell effekt på kroppen såvitt jag kunnat se.

Konjakrot fungerar lite som maizena och sväller till en gelé i magen. Det är viktigt att ta Diamond Slimming med ett stort glas vatten eftersom det kan föreligga kvävningsrisk om kapseln ligger kvar i halsen och börjar svälla där.

Eftersom synefrin verkar uppiggande, på samma sätt som adrenalin, kan känsliga personer få svårt att varva ner och sova.

Möjliga biverkningar av synefrin, fast i betydligt större doser än Diamond Slimming, kan vara hjärtklappning, höjt blodtryck och ökad hjärtrytm vilket kan leda till hjärnblödning. Huvudvärk. Sömnproblem. Oro i kroppen, rastlöshet. Hjärt- och kärlkramp. Svettningar. Tillvänjning och psykiska biverkningar såsom ångest.

Cassia Obtusifolia kan sänka blodtrycket. Det har även positiv effekt på kolesterol och triglycerider.

Diamond Slimming inte bör användas av barn, gravida kvinnor eller människor med hjärt/kärlproblem, högt blodtryck, diabetes eller cancersjuka.

Nej, du måste inte träna när du äter Diamond Slimming.
Nej, du kan äta som du brukar. Du kommer dock att märka att du blir mätt fortare eftersom pillrets aktiva ämnen har svällt och tar upp plats i magen. Lyssna därför på din kropp och ät dig ohungrig och lämna gärna kvar mat på tallriken.

Ta Diamond Slimming med ett stort glas vatten, eftersom det kan förekomma kvävningsrisk om kapseln ligger kvar i halsen och börjar svälla där.

  • Ökad prestationsförmåga och pigghet, vilket är bra t.ex. vid träning och nattarbete.
  • Det är vetenskapligt bevisat att synefrin ökar ämnesomsättningen och kaloriförbrukningen
  • Positiv effekt på blodvärden och kolesterol
  • Konjakrot bildar en mättande och GI-sänkande gelé i magen
  • 100% naturliga ingredienser
  • Synefrin kan eventuellt höja blodtrycket. Överviktiga har ofta redan högt blodtryck och det kan förvärras.
  • Du kan få svårt att varva ner och sova, eftersom synefrinet piggar upp.
Diamond Slimming har två funktioner, dels ökar mättnaden och dels ökar fettförbränningen.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Tillverkaren skriver: ”Tag 1 kapsel 1 gång om dagen före frukost. Om du har större aptit på kvällen ska du i stället ta medlet före lunch. Ta kapslarna 30 – 45 minuter före måltid. Kapslarna får sköljas ned ENDAST med icke kolsyrat dricksvatten. Om man tar kapslarna efter maten minskar deras verkan”

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

Du kan kombinera Diamond Slimming med ett bantningspiller som ökar fettförbränningen, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Diamond Slimming.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Verkar inte Diamond Slimming vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill minska hungern
  • Vill öka ämnesomsättningen
  • Inte lider av högt blodtryck
Köp i stället
Populära bantningspiller:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar