Skip to main content
Viktvagvisaren

Synerlin

”Ökar ämnesomsättningen och prestationsförmågan”

Synerlin
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b4.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b4.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Synerlin har slutat säljas i Sverige. Letar du efter en kraftig fettförbrännare med synefrin, testa då i stället Lepigen Superstrong eller Core Synephrine.

Synerlin ökar kroppens fettförbränning och höjer kroppens energi och prestationsförmåga på gymmet. Tidigare innehöll synerlin ämnet synefrin, men det har nu bytts ut mot dendrobium som har liknande effekt i kroppen. Förutom dendrobium innehåller Synerlin även koffein och extrakt av grönt té, som ökar ämnesomsättningen.

Här hittar du vanliga frågor och svar om Synerlin: vad som skiljer det från andra bantningspiller, dess fördelar och nackdelar.

Frågor och svar om Synerlin

Synerlin har tre ingredienser: Dendrobium, Koffein och Grönt té. Tidigare innehöll Synerlin synefrin, men sedan livsmedelsverket sänkte den rekommenderade dagsdosen till en åttondel har synerlin såsom de flesta bantningspillren bytt ut synefrin mot dendrobium.

Dendrobium
Dendrobium är en orkidé som är ett populärt pre-workout-tillskott. Det höjer energin i kroppen, ger välmående, ökar styrkan och uthålligheten på träningspasset samt förbättrar humöret, piggheten och motivationen. Läs mer om dendrobium på Dendrobium.se.

Koffein
Koffein är allmänt uppiggande och höjer ämnesomsättningen.

Grönt té
Grönt té innehåller catechiner och koffein, som båda två har en bevisad effekt, speciellt tillsammans där de förstärker varandra. Studier har visat på ökad energiomsättning med upp till 200 kcal/dag, viktminskning med 4-5% och minskning av midjemåttet med 4-5%.

Jag skulle säga nja – det finns fortfarande inga vetenskapliga studier på människor med dendrobium. Dock ser labbstudierna och vittnesmålen väldigt lovande ut.

Dendrobiums aktiva ämne fenyletylamin frisätter verkligen noradrenalin och dopamin i hjärnan, vilket sätter igång kroppen och ger energi och välmående. Dendrobium är inget nytt – det har använts länge inom traditionell kinesisk medicin.

Koffein, chili och grönt té är välkända för att öka ämnesomsättningen, fettförbränningen och kroppens energiförbrukning. De har vetenskapligt bevisad effekt.

Dendrobium är en av de 50 fundamentala örterna i traditionell kinesisk medicin. Det aktiva ämnet i dendrobium, fenyletylamin, är det ämne som kroppen skapar under träning som ger välmående. Det finns även i choklad.

Dendrobium frisätter noradrenalin och dopamin i hjärnan, vilket sätter igång kroppen så att pulsen ökar, hjärtat slår kraftigare och syresättningen av blodet ökar. Det ökar prestationsförmågan och orken.

Tyvärr har det inte gjorts några ordentliga studier med dendrobium på människor, men det har använts inom traditionell kinesisk medicin i århundraden. Lyckan och välmåendet efter ett träningspass kommer troligtvis av fenyletylamin, vilket skapas i stora mängder av kroppen under träning. Läs mer om Dendrobium på dendrobium.se

Att koffein är uppiggande och ökar ämnesomsättningen är ett välkänt faktum.

Studier har visat att Grönt Té ger en ökad ämnesomsättning på upp till 200 kcal om dagen.

Synerlin har slutat säljas i Sverige. Letar du efter en kraftig fettförbrännare med synefrin, testa då i stället Lepigen Superstrong eller Core Synephrine
Synerlin har slutat säljas i Sverige. Letar du efter en kraftig fettförbrännare med synefrin, testa då i stället Lepigen Superstrong eller Core Synephrine
Synerlin innehåller koffein och dendrobium som gör att du blir piggare och får mer energi, därför bör känsliga inte äta Synerlin sent på kvällen för att undvika sömnproblem. Är du känslig mot stimulantia kan du testa med en lägre dos Synerlin i början och öka gradvis.

Koffeinet och dendrobiumet kan göra att blodtrycket höjs något. Rapporterade biverkningar av dendrobium är sömnsvårigheter, förlorad aptit, håglöshet, ångest, kramper och sänkt blodtryck.

Livsmedelsverket säger om grönt té att ”för de personer som kan ha en ökad känslighet tycks det finnas en viss risk för leverskada vid regelbundet intag av torkat grönt te-extrakt. Troligen krävs även andra faktorer för att skador ska uppstå.”

De med schizofreni har ofta höga halter fenyletylamin naturligt i blodet. Eftersom dendrobium innehåller fenyletylamin, bör inte de som lider av schizofreni eller har anlag för schizofreni äta kosttillskott med dendrobium.

Tillverkaren avråder från att använda Synerlin om du är under 18 år, gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd.

Nej, du måste inte träna när du äter Synerlin. Men dendrobium fungerar extra bra som just pre-workout-tillskott, då det ökar energin, styrkan, motivationen och muskeltillväxten under passet, så passa gärna på att träna samtidigt.
Nej, du kan äta som du brukar.

Du bör inte dricka alkohol eller inta cannabis samma dag som du tar Synerlin, eftersom de gör att dendrobiums aktiva ämne fenyletylamin bryts ner betydligt långsammare. Så de dagar du tänkt festa, avstå från Synerlin, men dagen före och efter går bra.

Äter du tillskott av folsyra ska du inte samtidigt äta Synerlin eftersom det gröna téet i Synerlin gör det svårare för kroppen att ta upp folsyran.

Det är klokt att ta tablett som innehåller mineraler och vitaminer ifall kosten blir för enformig.

  • Ökad prestationsförmåga och pigghet.
  • Extra styrka, motivation och energi på träningspasset.
  • Efter-träningen-välmående, utan att ha tränat (via fenyletylamin).
  • Ökad ämnesomsättning och fettförbränning, vetenskapligt bevisat.
  • Koffein och dendrobium kan göra det svårt att varva ner och sova, samt kan höja blodtrycket.
  • Dendrobium och är rätt nytt inom kosttillskottsvärlden, så det finns inga ordentliga forskningsrapporter på människor än. Det har dock används i hundratals år inom traditionell kinesisk medicin.
  • Bör ej kombineras med alkohol eller cannabis samma dag.
I skrivande stund (25 september 2020) säljs inte några piller med Dendrobium på den svenska markanden.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Synerlin har slutat säljas i Sverige. Letar du efter en kraftig fettförbrännare med synefrin, testa då i stället Lepigen Superstrong eller Core Synephrine
Du tar en portion (2 tabletter) dagligen.

Ta inte Synerlin på kvällen om du har sömnproblem.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Synerlin. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.
Alltid när man försöker gå ner i vikt riskerar man att få brist på vitaminer och mineraler, så du kan komplettera med en bra multivitamintablett.
Ja. Tidigare innehöll Synerlin synefrin. Läkemedelsverket sänkte den tillåtna dagsdosen synefrin från 160 mg till 30, så den gamla varianten av Synerlin skulle inte vara laglig idag. Det Synerlin som säljs idag har bytt ut synefrin mot dendrobium, som är helt lagligt och ej dopingklassat.
Nej, det gör det inte. Synerlin innehåller dendrobium, grönt té och koffein.

Efedrin var tidigare vanligt i bantningspiller och har kallats för ”amfetamin light”. Det läkemedelsklassades 2005.

Verkar inte Synerlin vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill öka fettförbränningen
  • Gillar att träna
  • Vill ha mer energi
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar