Skip to main content
Viktvagvisaren

Revolyn

”Attackerar fettet från tre håll”

Revolyn
underkand
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b3.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine
underkand
vetenskaplighet
b6.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b3.png
Villkor-garantier
b5.png
 
1-10-combine

Revolyn är det kända pillret Nuvoryn under nytt namn, men i allt övrigt är det identiskt. Precis som med Nuvoryn rekommenderar vi inte Revolyn på grund av kunder som vittnat om att deras produkter aldrig kommit fram och svårigheter att få tillbaka pengarna från kundtjänsten. Vi rekommenderar istället andra fettförbrännande piller, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10.

Revolyn innehåller 9 ingredienser som tillsammans angriper fettet från tre håll. De håller dig mätt längre, ökar fettförbränningen och sänker GI:t i magsäcken. Dessutom är Revolyn fullt med antioxidanter, förbättrar kolesterolet och innehåller Ryskrot, en kusin till ginseng som ökar energin och vitaliteten.

Revolyn innehåller tre ingredienser som tillsammans har visat sig leda till bevisad viktminskning; Guarana, Damiana och Yerba mate. De höjer kroppens energinivåer och ökar metabolismen så att kroppen förbränner mer energi.

Frågor och svar om Revolyn

Revolyn använder tre olika sätt för att hjälpa dig gå ner i vikt:
 • Ökar fettförbränningen och ämnesomsättninge genom Grönt té och kombinationen Guarana – Damiana – Yerba Mate
 • Förlänger mättnaden genom glucomannan (konjakrot), som bildar en gelé i magen, samt kombinationen Gurarana – Damiana – Yerba Mate
 • Sänker matens GI:t genom att glucomannan gör innehållet i magen mer trögflytande vilket gör att du blir mättare och får mindre sötsug

Revolyn innehåller även ingredienser som piggar upp, ökar energin, är antioxidanter, hämmar bildandet av fettceller, förbättrar kolesterolet och rensar kroppen på farliga triglycerider.

Här är en lista över Revloyns ingredienser och vad de gör i kroppen:

 • Glucomannan är ett förtjockningsmedel som bildar en gelé i magen som sänker GI:t, minskar sötsuget och gör att du håller dig mätt längre.
 • Grönt te ökar fettförbränningen
 • Guarana, ett koffeinrikt bär från Amazonas, som ökar din energi.
 • Damiana, en buske från Mexico som använts länge för att förbättra matsmältningen, öka energinivåerna och även som afrodisiakum.
 • Yerba mate, ett träd vars blad används för att brygga té i Sydamerika. Det har en uppiggande effekt och förbättrar kolesterolet.
 • Acai, ett bär som är en stark antioxidant och tillskrivs en massa positiva effekter (”superbäret”), vilka dock inte har kunnat bevisas i studier.
 • Resveratrol, en antioxidant som hämmar bildandet av fettceller.
 • Ryskrot, en släkting till Ginseng som förhindrar förkylningar, ger energi och uthållighet samt är antiinflammatoriskt.
 • Granatäppelextrakt, som rensar kroppen från farliga triglycerider (blodfetter).
Ja, alla ingredienser i Revolyn förutom Acai har faktiskt en positiv effekt på människor som har blivit vetenskapligt bevisad. Det är ganska så ovanligt bland bantningspiller.

Den bevisade effekten är på ingredienserna var för sig, men det borde troligtvis fungera lika bra tillsammans.

Guarana – Damiana – Yerba mate
I en studie där 47 överviktiga patienter åt denna kombination i 45 dagar gick de ner 5 kg i medel, jämfört med 0,45 kg i kontrollgruppen. Magsäckstömningen försenades med 20 minuter, vilket innebär att man håller sig mätt längre. Deltagarna blev även mätta fortare. Här kan du läsa mer om Guarana.

Glucomannan
En studie på 20 överviktiga visade att de som fick glucomannan före maten gick ner i snitt 2,5 kg på 8 veckor, en statistiskt signifikant skillnad mot för kontrollgruppen. European Food Safety Authority i Europa har gjort en studie som jämför ett antal tidigare studier. Deras slutsats var att glucomannan ger en bevisad viktnedgång.

Grönt té
Grönt té innehåller catechiner och koffein som båda två ökar ämnesomsättningen, särskilt tillsammans eftersom de förstärker varandras effekt. Studier på grönt té har visat ökad energiomsättningen med upp till 200 kcal/dag, minskat midjemått med 4-5% och en viktminskning på 4-5%.

Acai
Acai är ett blåbärsliknande bär som tillskrivs nästan magiska egenskaper och säljs friskt som bantningsdryck. Dess effekt har inte kunnat visas i några studier, förutom att det är en antioxidant.

Resveratrol
Resveratrol är en antioxidant som finns naturligt i druvor. En studie visar att resveratrol aktiverar en gen (SIRT1) som i sin tur hjälper till att bränna fett och hämmar bildandet av fettceller. I en annan studie gavs reservatrol till feta, övergödda möss, som då slutade gå upp i vikt, blev friskare och åldrades långsammare.

Ryskrot
Ryskrot har använts traditionellt i Kina och Ryssland för att öka orken, minnet, vitaliteten och motverka stress och utmattning. Studier har visat att Ryskrot ökar effektiviteten vid fysisk aktivitet. Vid vissa typer av psykisk stress sänker Ryskrot hjärtfrekvensen och det systoliska blodtrycket. I den studien hade Ryskrot bättre effekt på kvinnor än på män.

Granatäpple
En studie visar att Granatäppeljuice sänker halten av triglyceriden NEFA i blodet. Höga halter av NEFA är förknippat med mycket magfett. Lägre halter NEFA borde alltså leda till att mindre fett lagras kring magen. Deltagarna i studien fick dessutom lägre blodtryck.

Vi rekommenderar inte Revolyn på grund av många vittnesmål om produkter som aldrig dykt upp och svårigheter att få tillbaka pengarna från kundtjänsten.

Vi rekommenderar istället andra fettförbrännare, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 med liknande ingredienser som Revolyn.

Nja, jag skulle vara försiktig med att beställa Revolyn. Det finns många negativa vittnesmål om Revolyn, om produkter som aldrig dykt upp och svårigheter att få tillbaka pengarna från kundtjänsten.

Vi rekommenderar istället andra fettförbrännare, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 med liknande ingredienser som Revolyn.

Revolyn har marknadsförts med ”falska reklamreportage”, som ser ut som en seriös artikel och försöker driva folk till annonser. Det är tvivelaktig marknadsföring och inger inget större förtroende.

Det finns flera hederliga svenska alternativ till Revolyn.

Revolyn ökar fettförbränningen i kroppen. Det gör även de svenska Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10, som säljs styckvis av hederliga företag. De innehåller dock inte glucomannan.

Är det främst glucomannan du vill åt, finns Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan.

Vill du hitta det bästa bantningspillret för just dig? Då kan du läsa våra artiklar:

Revolyn innehåller koffein, så de som får svårt att sova av koffein bör inte ta Revolyn sent på kvällen.

Ryskrot och granatäpple kan eventuellt ge lägre blodtryck.

Enligt Revolyns amerikanska site kan man äta Revolyn när man är gravid, men enligt den svenska sajten kan man det inte. Det beror troligtvis på att det svenska livsmedelsverket är strängare än det amerikanska.

Eftersom Glucomannan är ett pulver som sväller till en gelé i kontakt med vatten, är det viktigt att dricka ordentligt med vatten samtidigt som man tar Revolyn.

Grönt té i stora doser kan eventuellt påverka levern, så har man leverproblem bör man undvika Revolyn. Grönt té hämmar även kroppens upptag av folsyra, så om du äter tillskott av folsyra ska du inte äta det vid samma tidpunkt som Revolyn.

Nej. Att motionera är alltid bra, men det är inget krav för att Revolyn ska fungera. Eftersom Ryskrot ingår i Revolyn får man större uthållighet, energi och fysisk förmåga, vilket gör det till ett ypperligt tillfälle att passa på att träna.
Nej, enligt tillverkaren ska du inte behöva ändra på dina kostvanor för att gå ner i vikt med Revolyn.
 • Pengarna-tillbaka-garanti, om du inte är helt nöjd efter 90 dagar.
 • Alla Revolyns ingredienser är naturliga och det innehåller inga kemikalier.
 • Revolyn har bra vetenskapligt stöd för sina ingredienser, vilket är ovanligt bland bantningspiller. Det är inget mumbojumbo.
 • Trots att ingen studie har gjorts på just Revolyn, visar studier som gjorts på dess ingredienser att det är hög sannolikhet att Revolyn fungerar.
 • Revolyn finns även i USA och skeppas över hela världen.
Revolyn har dåligt rykte med många vittnesmål om produkter som aldrig dykt upp och svårigheter att få tillbaka pengarna från kundtjänsten.
Revolyn är ett kombopiller som både ökar fettförbränningen, minskar hungern och sänker GI:t.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Vi rekommenderar inte Revolyn på grund av många vittnesmål om produkter som aldrig dykt upp och svårigheter att få tillbaka pengarna från kundtjänsten. Vi rekommenderar istället andra fettförbrännare, såsom Lepigen Superstrong, Bodyfat Burner Night och Burn X10 med liknande ingredienser som Revolyn.
Man äter 2 tabletter per dag, en på morgonen och en på kvällen. De behöver inte tas i samband med måltid.
Revolyn ökar fettförbränningen. Du kan kombinera det med ett bantningspiller som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber.

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Revolyn. När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Verkar inte Revolyn vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
 • Föredrar naturmedel
 • Vill få mer energi
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar