Skip to main content
Viktvagvisaren

Tartarus

”Energi och ökad fettförbränning”

Tartarus
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Tartarus har slutat säljas i Sverige. Letar du efter en kraftig fettförbrännare, testa då i stället Lepigen Superstrong eller Core Synephrine.

Tartarus innehåller flera av de effektivaste ämnena som ökar kroppens ämnesomsättning och bränner fett. Det är vetenskapligt framtaget för bodybuilders och fitnessmodeller men finns nu tillgänglig för alla som vill optimera sin fettförbränning. Tartarus är både energihöjande, fettförbrännande och milt vätskedrivande och utsågs till ”fat burner of the year” av Gymgrossisten.

Frågor och svar om Tartarus

Tartarus är resultatet av ett samarbete mellan BMR Sports Nutrition och forskare på Harvard och MIT. Tartarus innehåller ett antal kraftiga ingredienser som är fettförbrännande, energigivande samt en mild och naturlig diuretika (vätskedrivande).

Grönt té höjer energiförbrukningen och fettförbränningen i kroppen. Det innehåller även EGCG, en antioxidant som stärker immunförsvaret.

Koffein ökar ämnesomsättningen och är allmänt uppiggande.

Hallonketoner är det ämne som ger hallon dess lukt. Hallonketoner ökar nivåerna av adiponectin i kroppen, ett hormonprotein som är viktigt för fettlagringen. Adiponectin kallas även ”smal-hormonet” eftersom det är vanligt hos smala medan överviktiga brukar ha låga nivåer adiponectin.

Gröna kaffebönor innehåller klorogensyra, som hämmar kroppens upptag av socker ur maten så att blodsockernivån blir lägre efter en måltid. Det gör att du lagrar mindre fett, håller dig mätt längre och sötsuget minskar.

Rosenrot kallas Skandinaviens ginseng och har varit känt sedan vikingatiden. Rosenrot har använts inom traditionell nordisk medicin som bot mot stress, trötthet och andra utmattningssymptom samt för att höja humöret, energin och öka lustkänslorna.

Ingefära höjer kroppsvärmen och är anti-inflammatoriskt, stimulerar blodcirkulationen och matsmältningen.

Citrus-bioflavonoider finns i citrusfrukter. De är antioxidanter som stärker immunförsvaret och ökar kroppens upptag av vitamin C.

Svartpeppar (piperine) underlättar för kroppen att ta upp näringsämnen, mediciner och de övriga ingredienserna i Tartarus.

Tartarus har slutat säljas i Sverige. Letar du efter en kraftig fettförbrännare, testa då i stället Lepigen Superstrong eller Core Synephrine.
Ja, de viktiga ingredienserna har alla vetenskapligt bevisad effekt, så det ser ut som att Tartarus fungerar.

För hallonketoner finns det inga vetenskapliga studier på människor än, eftersom det är rätt nytt som kosttillskott, men labbstudier på hallonketoner har visat på rejält ökad fettförbränning.

Enligt recensioner och kommentarer om Tartarus på forum verkar det hjälpa med viktnedgången, minska hungern och ge energi. För vissa gör Tartarus ingen skillnad, men för vissa ger det väldigt bra effekt.

Koffein är allmänt uppiggande och ökar ämnesomsättningen, det har bevisats i många studier. Det är även milt vätskedrivande. Det har visat sig att koffein ökar atleters reaktionstid.

Hallonketoner ökar mängden adiponectin i kroppen, ett hormon som spelar stor roll för metabolismen och nedbrytande av fett. Generellt har smala människor mycket adiponectin i blodet, medan överviktiga har låga nivåer adiponectin.

Hallonketon-studier har gjorts på möss, vilka rasade i vikt, men inga studier är gjorda på människor ännu eftersom ämnet är relativt nyupptäckt. En provrörsstudie på levande fettceller visade att hallonketoner ökade fettförbränningen markant och fettinlagringen minskade.

Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets (SNS) aktivitet och värmeutstrålning. Både koffeinet och ämnet catechin i grönt te påverkar SNS positivt.

I en studie där man fick grönt té, enbart koffein motsvarande innehållet i grönt té, eller placebo, ökade kroppens dagliga energiomsättning med 4% med grönt té. En tremånadersstudie på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%. Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskning av procentandelen kroppsfett.

Gröna kaffebönor innehåller ämnet klorogensyra. Det är vetenskapligt bevisat, både i laboratorium och på försökspersoner, att klorogensyra ger lägre blodsockernivå efter en måltid. I dubbelblindstudier har överviktiga personer gått ner cirka 5 kg på 60 dagar ätandes klorogensyra, jämfört med bara 2.8 kg för placebogruppen.

Rosenrot, Skandinaviens ginseng, har använts länge i norden inom traditionell medicin. Carl von Linné sägs ha rekommenderat rosenrot som lämplig medicinering vid tillfällig nedstämdhet, huvudvärk och bristande sexuell förmåga. Rosenrot sägs ge mer energi, du blir lugnare och får större tålamod. Koncentrationen och skärpan ökar och du känner större glädje. Rosenrot blev utsedd till årets hälsokostprodukt i Sverige tre år i rad. Det finns några vetenskapliga indikationer på att Rosenrot ökar mental och fysisk förmåga, men det finns inga klara vetenskapliga bevis för det eller för något annat av påståendena om Rosenrot.

Citrus-bioflavonoider är antioxidanter från citrusfrukter. Både in vitro och djurstudier har visat att bioflavonoider stärker immunförsvaret och skyddar mot fria radikaler. Dessutom ökar bioflavonoider kroppens upptag av vitamin C.

Ingefära har visat sig öka kroppsvärmen och därmed ämnesomsättningen, samt sänka kolesterolet.

Svartpeppar (piperine) gör det lättare för kroppen att ta upp näringsämnen, örter och mediciner, det vill säga de övriga ämnena i Tartarus.

Tartarus har slutat säljas i Sverige. Letar du efter en kraftig fettförbrännare, testa då i stället Lepigen Superstrong eller Core Synephrine.
Gravida och ammande bör alltid vara försiktiga med vad de äter och rådfråga sin doktor eller en apotekare först.

Eftersom Tartarus innehåller koffein bör de som är känsliga för koffein vara försiktiga med Tartarus. Biverkningar av koffein kan vara illamående, sömnsvårigheter och hjärtklappning.

Både koffeinet och det gröna téet är uppiggande, ta därför inte Tartarus sent på kvällen om du är känslig då det kan ge sömnsvårigheter.

Tartarus innehåller grönt té, som hämmar upptaget av folsyra. Därför bör inte du som äter folsyretillskott ta Tartarus, åtminstone inte samtidigt.

Livsmedelsverket varnar för att grönt té kan ha negativ påverkan på levern, men det är vid stora doser. Har du leverproblem bör du därför inte äta Tartarus.

Gröna kaffebönor, och dess aktiva ingrediens klorogensyra, sänker blodsockernivån. Därför bör diabetiker vara extra uppmärksamma på sitt blodsocker. Diabetiker bör helst rådfråga en läkare innan de tar Tartarus.

Gröna kaffebönor kan sänka blodtrycket hos de som lider av högt blodtryck. Å andra sidan kan koffein höja blodtrycket, så det är ovisst ifall Tartarus har någon effekt på blodtrycket.

Nej, det behöver du inte. Men Tartarus är framtaget med idrottare som målgrupp och den extra energin Tartarus ger hjälper till att öka prestationen på gymmet, så träna gärna.
Nej, du kan fortsätta äta som vanligt.
  • Uppiggande och ger mer energi på gymmet
  • Flera ingredienser ger vetenskapligt bevisad viktnedgång och ökad fettförbränning
  • Hungerdämpande och jämnar ut blodsockerkurvan, ungefär som ifall du ätit mat med lågt GI
Koffeinet kan göra att känsliga får svårt att sova eller lätt illamående.

Bantningspiller som höjer fettförbränningen är en genväg till lägre vikt. För att ha en långsiktigt hållbar viktnedgång bör du även fundera på hur du äter och försöka hitta en långsiktigt hållbar, hälsosam diet.

Tartarus ingredienser är inte ovanliga inom bantningspillersvärlden, men det speciella med Tartarus är att formulan är framtagen för idrottare, bodybuilders och de som tävlar i fitness.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Tartarus har slutat säljas i Sverige. Letar du efter en kraftig fettförbrännare, testa då i stället Lepigen Superstrong eller Core Synephrine.
Du kan kombinera Tartarus med ett kosttillskott som minskar hungern, till exempel Diet Fiber..

Följer du en sund diet och tränar kommer du att gå ner i vikt fortare än om du enbart äter Tartarus.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Verkar inte Tartarus vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Vill öka fettförbränningen
  • Vill ha mer energi
  • Tränar
Köp i stället
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar