Skip to main content
Viktvagvisaren

Keto Advanced Fat Burner

"Ketos i ett piller"

Keto Advanced Fat Burner
underkand
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b1.png
Villkor-garantier
b1.png
 
1-10-combine
underkand
vetenskaplighet
b9.png
styrka
b8.png
Utan-bieffekter
b6.png
Foretagets-rykte
b1.png
Villkor-garantier
b1.png
 
1-10-combine

Keto Advanced Fat Burner hjälper dig att snabbt hamna i Ketos, det tillstånd där kroppen huvudsakligen använder fett och inte kolhydrater för att täcka sina energibehov. Du får därför flera av de positiva effekter som populära låg-kolhydrat dieter, exempelvis LCHF, får med sig. Du blir mindre hungrig och bättre blodsockervärden, lägre insulinutsöndring och går ner i vikt.

Just nu har vi inte hittat något seriöst företag som säljer denna produkt. Vi rekommenderar därför att du i stället köper en produkt med liknande, ketogen funktion, såsom Lepigen Superstrong


Frågor och svar om Keto Advanced Fat Burner

Huvudingrediensen i Keto Advanced Fat Burner är BHB, Beta-Hydroxy-Butyrat. BHB är en ”keton”, det ämne som kroppen producerar när den har underskott på kolhydrater och börjar bränna fett i stället.

Principen bakom Keto Advanced Fat Burner är samma som bakom de populära dieterna LCHF och Atkins-dieten: genom att ändra kroppens energiförbränning från att huvudsakligen använda kolhydrater för att få energi till att i stället använda fett får man en rad positiva effekter, där viktminskning är en av de viktigaste.

Ingredienserna i Keto Advanced Fat Burner försätter din kropp i ketos utan att behöva minska på kolhydraterna, och därför får du flera av ketosens föredelar, såsom piggare hjärna, minskad hunger och långsammare åldrande utan att behöva hur du äter.

Det är dock inte bevisat att keton-piller hjälper med viktnedgång, eftersom kroppens egna ketonproduktion – och därmed också fettförbränningen – saktar ner när mängden ketoner i blodet blir alltför hög.

Vi har försökt hitta var någonstans företaget är beläget, men inte hittat någon adress. Det är definitvit inte Sverige, så du får inget svensk konsumentskydd.

Om du är sugen på ett kosttillskott som försätter dig i ketos snabbt så rekommenderar vi i stället ett tillskott från ett svensk företag, såsom Lepigen Superstrong.
Ja. Att öka mängden ketoner i blodet har flera positiva effekter, såsom en piggare hjärna. Ketoner är även en energikälla som är mindre påfrestande för kroppen att hantera än kolhydrater.

Får den dig att gå ner i vikt? Ja, det har visats att man blir mindre hungrig med ketoner i blodet, så om hunger är ett problem för dig så kan Keto Advanced Fat Burner definitivt vara en hjälp.
Ett stort antal studier har gjorts på ketos och ketoner, och alla är överens: att försätta kroppen i ketos är definitivt ett bra sätt att gå ner i vikt.

En studie visade att keton-tillskott gav lägre blodsockernivåer. Detta i sin tur bör leda till lägre insulinivåer, och därmed lägre fettlagring och minskad hunger.

19 överviktiga män deltog i en studie som visade att de som ätit keton-tillskott gick ner cirka 50% mer i vikt än kontrollgruppen.

Det finns dock kritiker som pekat på att om en person redan ligger i ketos så kan ytterligare tillskott knappt göra någon skillnad, eftersom kroppen kommer att minska den egna produktionen av ketoner om nivåerna redan är höga, vilket minskar effekten på vikten.

Dock så kan man konstatera att allt pekar på att keton-tillskott fungerar som en hjälp när man vill gå ner i vikt.

Ketoner i blodet ge dock även biverkningar. De vanligaste är:
  • Orolig mage och diarré
  • Dålig andedräkt (aceton-lukt ur munnen)

Ammande och gravida samt de under 16 år och med BMI under 18 bör aldrig ta viktminskningstillskott.

Nej, genom att äta Keto Advanced Fat Burner ska hamna i ketos utan att behöva ändra hur du äter eller träna. Denna typ av kosttillskott sägs dock ge mera ork på gymmet.
Nej, du kan äta precis som vanligt.
Keto Advanced Fat Burner kroppen styra om energiförbränningen från till kolhydrater till fett, utan att du behöver minska mängden kolhydrater du äter, vilket ger många fördelar där viktminskning är en av dem.
”Naturlig” ketos, som du hamnar i om du följer en diet som exempelvis LCHF är extremt effektiv. Att ta dessa piller är en genväg, och du kan inte räkna med att få ketosens alla fördelar. Lyckas du dock styra om din kost till att äta enligt LCHF så är detta ännu bättre.
Keto Advanced Fat Burner tillhör den grupp bantningspiller som försätter kroppen i ketos.


Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Flera studier har visat att bantningspiller som försätter kroppen i ketos fungerar, och leder till minskad hunger, viktminskning, en piggare hjärna och många andra fördelar.

Vi rekommenderar dock inte Keto Advanced Fat Burner, eftersom företaget inte ligger i Sverige och du därför saknar konsumentskydd. Om du är sugen på ett kosttillskott som försätter dig i ketos så rekommenderar vi att handla från ett svensk företag, såsom Lepigen Superstrong.
Tillverkaren rekommenderar att ta 2 kapslar dagligen tillsammans med vatten.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

Denna information har vi inte hittat något svar på tyvärr.

 
Verkar inte detta piller vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!
 
Saknar du en fråga? Hör av dig!

Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar