Skip to main content
Viktvagvisaren

Yokebe

”Nyutvecklad pulverdiet med protein”

Yokebe
brand-logo
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
brand-logo
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b8.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

För närvarande verkar Yokebe vara slut hos sveriges e-handlare. Testa i stället en annan måltidsersättning såsom Allévo eller Nutrilett.

Yokebe har flera olika ”kurer” att välja mellan, allt från en kort intensivkur till kurer som är flera månader långa.

Frågor och svar om Yokebe

Yokebe har måltidsersättningar med få kalorier samtidigt som de mättar, är snabba att tillaga, är lätta att bära med sig. Yokebe verkar satsa på ”nyttiga” ingredineser, och ser till att deras shakes innehåller minelarer och vitaminer som kroppen behöver.

Yokebe-pulvret ska blandas med mellanmjölk (1,5% fett) och 1,5g solrosolja.

Yokebe har 3 olika viktminskningsprogram, som passar vid olika tillfällen:

Yokebe 2 veckors Turbodiet
Vill du gå ner i vikt snabbt kan du välja att äta Yokebe intensivt i 14 dagar. Yokebes ”Turbo-plan” är två veckor lång och går ut på att bara dricka shakes under den första veckan, och byta ut 2 av 3 måltider mot shakes under andra veckan. Detta innebär att du under första veckan ligger på cirka 800 kcal per dag. Eftersom det normala dagsbehovet för en kvinna är c:a 1800 kcal, för en man c:a 2100 kcal, leder det låga kaloriintaget till att du snabbt går ner i vikt.

Du kan dock äta frukt och grönsaker för att hålla hunger i shack.

Den längre Yokebedieten
Har du inte lika bråttom rekommenderar Yokebe att välja deras längre diet. Den består av tre faser:

Vecka 1: Kickstartsfasen
För att komma igång ordentligt börjar du med en vecka med bara shakes. Knappt 800kcal per dag får dig att gå ner i vikt, men du kommer garanterat att känna dig hungrig emellanåt, men då kan du ta en frukt eller grönsaker för att lura magen att den är mätt.

Vecka 2-4: Inlärningsfasen
Här börjar du att vänja kroppen vid normal kost, och äter en vanlig måltid per dag och ersätter två med Yokebe-shakes. Du kan även börja träna mera för att på så sätt få igång kroppens fettförbränning.

Vecka 5 och framåt: Fortsättningsfasen
Här handlar det om att behålla din nya vikt. Du äter som vanligt, men ersätter en måltid per dag mot en shake, eller flera måltider med shakes om du känner att det behövs. Yokebe rekommenderar att motionera minst 20 minuter 2-3 gånger i veckan.

Det finns ett flera studier som visar att VLCD-dieter såsom av Yokebe fungerar. Det är dock viktigt att hålla sig strikt till dienten och inte öka kaloriintaget; endast lägga till grönsaker och frukt för att få en mättnadskänsla.
För närvarande verkar Yokebe vara slut hos sveriges e-handlare. Testa i stället en annan måltidsersättning såsom Allévo eller Nutrilett.
Det finns flera andra företag som tillverkar liknande måltidsersättningar. Yokebe är nylanserat och har ansträngt sig för att stå ut från mängden genom att se till att produkterna innehåller nödvändiga vitaminer och mineraler, samt även se till att du får i dig (lite) fett som kroppen behöver och protein.

Vill du byta ut en eller flera måltider per dag finns alternativen Allévo eller Nutrilett. De har ett stort sortiment av måltidsersättningar, även bars, mat och smoothies, och kommer med en dietplan med 3 faser. Detta är VLCD, very low calorie diet, då kroppen bara får i sig 600-800 kcal per dag vilket ger snabb viktminskning – men kroppen riskerar att hamna i svält och dra ner på ämnesomsättningen. VLCD kan vara skadligt för kroppen och bör enbart göras med ett välplanerat kostprogram (såsom dessa) och rådgivning.Måltidsersättningar syftar till att minska mängden kalorier du får i dig. Vill du vända på steken och istället förbränna fler kalorier, eller minska kroppens upptag av fett eller kolhydrater, läs vår genomgång av bantningspiller.

Ett tredje sätt att gå ner i vikt är att följa en diet. För att hitta den diet som passar dig bäst, läs mer på sidan om dieter.

Yokebe innehåller alla de näringsämnen och mineraler som kroppen behöver, så du riskerar inte att få några bristsjukdomar när du äter Yokebe.

Att äta Yokebe 1-3 dagar i veckan, till exempel på 5:2 metodens fastedagar, är absolut inte farligt för kroppen. Men att äta Yokebe 7 dagar i veckan under en längre tid är dock ansträngande för kroppen så du bör hålla koll på ditt allmäntillstånd och inte överskrida maxtiden utan att rådfråga en läkare.

Man bör absolut inte äta ännu mindre än vad som rekommenderas av Yokebe under VLCD-fasen, eller träna alltför hårt samtidigt – det kan vara farligt för kroppen.

Byter du bara ut vissa måltider mot Yokebe rekommenderas det att de återstående måltiderna följer tallriksmodellen med halva tallriken grönsaker, samt att du gärna får hålla nere fetthalten.
Byter du ut alla dagens måltider mot Yokebe bör du inte träna alltför hårt. Det är tillräckligt ansträngande för kroppen att klara sig på så pass få kalorier och man vill inte utsätta den för ännu mer press.

Varvar du dock Yokebe med vanlig mat bör du träna, ju hårdare desto bättre (inom rimliga gränser förstås).
För närvarande verkar Yokebe vara slut hos sveriges e-handlare. Testa i stället en annan måltidsersättning såsom Allévo eller Nutrilett.
  • Yokebe har ansträngt sig för att förändra den klassiska ”pulverdieten”, men ingredienser såsom honung och solrosolja.
  • Yokebe är designat att ge kroppen alla näringsämnen och vitaminer den behöver.
  • Dieten är enkel att följa och du slipper laga mat.
  • VLCD fungerar bevisligen och det är en enkel metod att gå ner i vikt.

  • Det är inte kul att bara dricka shakes, även om de har jordgubbs eller chokladsmak. Så är det bara.
  • Du kan sakna gemenskapen och pausen vid matbordet när du bara sveper en snabb shake.
  • Det är ansträngande för kroppen att äta VLCD och man riskerar att kroppen hamnar i svält, med jojo-bantning som följd.
För närvarande verkar Yokebe vara slut hos sveriges e-handlare. Testa i stället en annan måltidsersättning såsom Allévo eller Nutrilett.
Vill du minska hungern så kan du kan kombinera Yokebe med glucomannan, ett kaktuspulver som sväller till en mättande gelé i magsäcken. Glucomannan innehåller noll kalorier och finns till exempel i Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan.

Vill du snabba på viktnedgången eller öka fettförbränningen kan du kombinera Yokebe med ett bantningspiller. Läs gärna vår översikt om bantningspiller för att se vad som passar just dig, vad som är bluff och vad som funkar.
Verkar inte Yokebe vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!

Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
  • Tror på lågkaloriprincipen
  • Vill ha en metod som bevisligen fungerar
  • Vill testa ett nytt koncept
Köp Yokebe här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar