Skip to main content
Viktvagvisaren

Carb no More

"Minskar kroppens upptag av kolhydrater ur maten"

Carb no More
godkand
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b7.png
styrka
b7.png
Utan-bieffekter
b7.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Carb no More har nyligen bytt namn till ”Cannellinibönkapslar” eller ”White Kidney Bean”. Det är ett bantningspiller som hindrar kroppen från att ta upp en del av kolhydraterna i maten. Dess huvudingrediens är vita kidneybönor. Klicka här för att beställa Carb no More.

Carb no More minskar kroppens upptag av kolhydrater ur maten. Det sker genom att Carb no More hindrar enzymet alfa-amylas från att klippa isär långa stärkelse-kedjor till korta sockermolekyler. Oklippt stärkelse kan inte tas upp av kroppen utan fortsätter i stället ut den naturliga vägen.

Detta gör att du får i dig färre kalorier och får en flackare blodsockerkurva, med viktminskning som följd. Det innehåller även ingredienser som ökar ämnesomsättningen och sänker insulinnivån i blodet efter en måltid.

Frågor och svar om Carb no More

Carb no More hindrar en del av kolhydraterna du äter från att tas upp av kroppen samt ökar fettförbränningen med hjälp av flera ingredienser.

Vita kidneybönor, eller snarare extrakt av det, hindrar bukspottkörteln från att utsöndra enzymet alfa-amylas och gör att alfa-amylas inte fungerar lika effektivt som vanligt. Alfa-amylas uppgift är att ta långa stärkelsekedjor och klippa isär dem till druvsocker (glukos) som tas upp av blodet. Kroppen kan inte ta upp de långa stärkelsekedjorna, och med extrakt av vita kidneybönor kan man få upp till 2/3 (66%) av kolhydraterna i maten att gå rakt igenom kroppen.

Detta ger viktnedgång på tre sätt. Du får i dig färre kalorier, blodsockerkurvan blir flackare vilket minskar sötsug och gör att du håller dig mätt längre, samt ger lägre insulinpåslag vilket minskar fettlagringen.

Vita kidneybönor minskar endast upptaget av stärkelse, och påverkar inte socker eller fruktsocker som redan är små nog att gå ut i blodet. Därför fungerar det på till exempel potatis och ris, men inte socker eller godis. Det fungerar därför bra att kombinera med GI-metoden eller normalkost, men inte strikt LCHF (förutom när du ”syndar”).

Grönt té innehåller catechiner och koffein, som båda två har en bevisad effekt, i synnerhet i kombination där de förstärker varandra. Studier har visat på ökad energiomsättning med upp till 200 kcal/dag, viktminskning med 4-5% och minskning av midjemåttet med 4-5%.

Guarana är en koffeinrik kusin till kaffebönan som ökar ämnesomsättningen och är uppiggande.

Kanel har i studier visat sig sänka blodsockret och kolesterolet.

Äppelcidervinäger har använts länge inom alternativmedicinen som kosttillskott för viktnedgång, eftersom det tros öka ämnesomsättningen.

Krom leder inte till viktminskning i sig, men studier har visat att krombrist kan ge viktökning, så om du lider av krombrist kan tillskott av krom hjälpa dig gå ner i vikt.

Maskrosextrakt har flera positiva effekter på matsmältningen och är vanlig i detoxprodukter.

Ja. Carb no More säljs av företaget Weightworld som har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har inte hört något negativt om dem.

MaxMedix som tillverkar Carb no More har flera andra fungerande, bästsäljande bantningspiller såsom Green Coffee Pure och Raspberry Ketone Pure.

Carb no more säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt.

Klicka här för att beställa Carb no More.

Ja. Huvudingredienserna har vetenskapligt bevisad effekt var för sig, det har dock inte gjorts studier på exakt den kombination som finns i Carb no More.

Vita kidneybönor
Extrakt av vita kidneybönor blockerar alfa-amylas. Det har i många år varit känt att blockering av alfa-amylas sänker blodsockret och sockerupptaget ur maten, så det är ingen nyhet.

Det finns inga specifika studier på just Carb no More, men man kan snegla på det liknande bantningspillret Glucosanol. Deras patenterade extrakt av vita kidneybönor kallas PhaseLite och de har forskat fram följande:

 • I en 2-månadersstudie på 27 överviktiga gick de som fick PhaseLite ner 127% mer i vikt än de som fick placebo
 • I en 4-veckorsstudie på 60 överviktiga som åt en kolhydratrik diet gick de som fick PhaseLite ner 2.40 kg i kroppsfett (ej kroppsvikt) mot 0.35 kg i placebogruppen
 • I 4-veckorsstudie på 8 st normalväxta människor som åt kolhydratrik kost gick de som fick PhaseLite ner 3.9 kg mot 0.75 kg i placebogruppen
 • Man testade GI:t för vitt bröd med och utan PhaseLite. Med PhaseLite sänktes brödets GI med 39%.
 • I en studie på 11 normala människor som åt vitt bröd med smör, fick de i sig 66% färre kalorier från kolhydrater när de samtidigt åt PhaseLite.

Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets (SNS) aktivitet och värmeutstrålning. Både koffeinet och ämnet catechin i grönt te påverkar SNS positivt.

I en studie där man fick grönt té, enbart koffein motsvarande innehållet i grönt té, eller placebo, ökade kroppens dagliga energiomsättning med 4% med grönt té. En tremånadersstudie på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%. Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskning av procentandelen kroppsfett. Ämnesomsättningen har i studier visat sig öka med upp till 200 kcal/dag av grönt té.

Guarana är en koffeinrik växt som är uppiggande, ger energi och ökar ämnesomsättningen något, vilket kan hjälpa dig att minska i vikt ytterligare.

Kanel har i flera små studier länkats till bättre blodsockernivåer och lägre insulinnivåer. I en studie sänktes kolesterolet med cirka 18% och blodsockernivåerna sänktes med 24% jämfört med placebogruppen. Men det finns även studier där kanel inte gett någon effekt. Vissa studier visar att kanel kan sänka blodsockret hos de med diabetes typ 2, men vetenskapen är inte överens.

Äppelcidervinäger har använts länge inom alternativmedicinen som kosttillskott för viktnedgång, eftersom det tros öka ämnesomsättningen. Det finns inga studier på människor som bevisar detta ordentligt, men flera mindre studier har indikerat att det kan vara så.

Maskros stimulerar utsöndringen av restprodukter från levern och njurarna vilket har en renande effekt på kroppen, samt stimulerar produktionen av galla som behövs vid matsmältningen.

Krom hjälper dig inte om du är fullt frisk, men krombrist är länkat till viktuppgång så om du kanske har krombrist kan tillskott av krom hjälpa dig återställa den viktuppgången.

Carb no More säljs på webbutiken Weightworld. Den har funnits länge i branchen och har gott rykte.
Ja. Weightworld är en av de största svenska nätbutikerna för kosttillskott. De har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

MaxMedix som tillverkar Carb no More har flera andra fungerande, bästsäljande bantningspiller såsom Green Coffee Pure och Raspberry Ketone Pure.

Carb no More säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt.

Eftersom den onedbrutna stärkelsen fortsätter ut den naturliga vägen kan man uppleva gaser i magen de första dagarna, men det ska tydligen bli lindrigare när kroppen vant sig.

Använd inte Carb no More om du är överkänslig mot bönor eller bönprodukter.

Grönt té och guarana innehåller koffein, därför bör känsliga inte äta dem sent på kvällen för att undvika sömnproblem.

Grönt té eller kanel i stora doser kan eventuellt påverka levern, så har man leverproblem eller äter levermedicin bör man undvika Carb no More eller rådfråga sin doktor först.

Grönt té hämmar kroppens upptag av folsyra, så äter du folsyra-tillskott ska du inte ta det vid samma tidpunkt som Carb no More.

Om du har diabetes eller problem med blodsockret bör du rådfråga din doktor innan du tar Carb no More, eftersom det sänker blodsockernivån.

Som alltid med bantningspiller ska det inte användas av gravida, ammande eller personer under 18 år. Personer med sjukdomar relaterade till sköldkörteln, hjärta eller diabetes 2 bör kontrollera med sin läkare före intag.

Nej, du måste inte träna.

När man går ner i vikt är alltid en del av den förlorade vikten fett, en del är muskler. Studier har visat att om man tränar under tiden som man går ner i vikt, kommer man tappa större andel fett och därmed bevara musklerna bättre.

Nej, du kan äta som du brukar.

Eftersom det är kolhydraterna som blockeras när man äter Carb no More är produkten väl lämpat för de som följer en GI-diet, såsom GI-metoden. Då kan du använda pillret till vardags eller vid de tillfällen där du inte kan undvika att äta kolhydrater med normalt GI, exempelvis om du är bortbjuden. Äter du LCHF finns det inga kolhydrater att blockera, så det vore meningslöst (förutom vid synder).

Äter du tillskott av folsyra ska du inte ta det vid samma tidpunkt som Carb no More eftersom det gröna téet gör det svårare för kroppen att ta upp folsyran.

Kanel och grönt té kan vara dåligt för levern i stora doser, så kombinera inte Carb no More med en extrem kanelfrossa eller att dricka litervis av grönt té.

 • Kombinationspiller som både ger lägre blodsocker, färre kalorier och ökad ämnesomsättning
 • Vetenskapligt bevisad effekt för huvudingredienserna
 • Naturliga ingredienser
 • De som äter GI eller Lowcarb kan använda det för att lindra effekten av en måltid som inte följer dieten.
I början av kuren kan du få gaser i magen. Carb no More hjälper inte mot socker, godis och fruktsocker då den blockerar de långa kolhydratkedjorna.
Carb no More är lite speciell i och med att den både blockerar kolhydrater och ökar ämnesomsättningen.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk från Weightworld.
Du tar 2 kapslar 1 gång om dagen, 5-10 minuter före ett huvudmål med kolhydrater, tillsammans med ett glas vatten.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

Burken innehåller 30 dagsdoser (60 kapslar).

Grönt té kan hämma kroppens upptag av folsyra, så om du äter tillskott av folsyra, ta inte tabletterna vid samma tidpunkt som Carb no More.

Carb no More blockerar kolhydrater och ökar ämnesomsättningen. Du kan kombinera det med en produkt som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber. Den innehåller glucomannan som sväller till en mättande gelé i magen, och säljs också på Weightworld så du sparar frakt. Ta i så fall inte glucomannan vid samma måltid som Carb no More, eftersom ingredienserna kan fastna i den mättande gelén som glucomannan bildar i magen.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

 
Verkar inte detta piller vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!
 
Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
 • Både vill blockera kolhydrater och öka ämnesomsättningen
 • Gillar naturliga ingredienser
Köp Carb no More här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar