Skip to main content
Viktvagvisaren

Better You Fitness Kapslar

"Höjer långsiktigt ämnesomsättningen - med Wakame"

Better You Fitness Kapslar
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b5.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine
godkand
vetenskaplighet
b8.png
styrka
b6.png
Utan-bieffekter
b5.png
Foretagets-rykte
b10.png
Villkor-garantier
b8.png
 
1-10-combine

Better You Fitness kapslar är ett fettförbrännande bantningspiller med den japanska brunalgen wakame som huvudingrediens. Klicka här för att beställa Better You Fitness kapslar.

Fitness kapslar från Better You ökar fettförbränningen genom att långsiktigt skruva upp kroppens värmeproduktion genom huvudingrediensen wakame. Fitness kapslar innehåller även chilipeppar, grönt té och koffein som ökar ämnesomsättningen ytterligare.

Frågor och svar om Fitness kapslar

Fitness kapslar innehåller naturliga ämnen som ökar fettförbränningen både på kort och lång sikt.
 • Wakame är en japansk brunalg som innehåller ämnet fucoxanthin. Detta ämne gör att värme kan skapas i kroppens vita fettvävnad utan skakningar; något som normalt endast sker i kroppens bruna fettvävnad. Detta är en banbrytande upptäckt och har bevistas i studier där man sett att ämnesomsättningen ökat med upp till 24%. Läs mer om hur wakame fungerar här.
 • Chili, som innehåller capsaicin, stimulerar ämnesomsättningen och ser till att kroppen använder överflödiga kalorier till att öka kroppens temperatur i stället för att lagra dem som fett. Försök har även visat att man blir mindre hungrig efter att ha ätit mat med capsaicin. Efter en måltid rik på capsaicin ökar kroppens förbränning med upp till 10-20%.
 • Grönt té innehåller catechiner och koffein, som båda två har en bevisad effekt, i synnerhet i kombination där de förstärker varandra. Studier har visat på ökad energiomsättning med upp till 200 kcal/dag, viktminskning med 4-5% och minskning av midjemåttet med 4-5%.
 • Koffein är allmänt uppiggande och ökar ämnesomsättningen.
 • Maskrosextrakt har flera positiva effekter på matsmältningen och är vanlig i detoxprodukter.
 • Betaglukan är en fibertyp som löses upp i vatten och bidrar till kolesterolsänkning och ett stabilt blodsocker.
Ja. Svenskt Kosttillskott har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Fitness kapslar säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt.

Klicka här för att beställa Fitness kapslar.

Ja. Fitness kapslar ökar verkligen ämnesomsättningen, det är vetenskapligt bevisat för ingredienserna wakame, chili, grönt té och koffein var för sig.

Inga studier har dock gjorts på just sammansättningen i produkten Better You Fitness kapslar.

Wakame (fucoxantin)
I en studie möss ledde behandling med Wakame till en viktminskning på 5-10%.

I en rysk dubbelblindstudie (placebokontrollerad, randomiserad) på 150 överviktiga kvinnor lät man dem äta 1,800 kcal per dag samt Wakame eller placebo. Efter 16 veckor hade de som åt Wakame gått ner med i genomsnitt 6,6 kg, medan de som åt placebo endast gick ner 1,3 kg. Kvinnorna som åt Wakame fick också sänkt blodtryck, bättre leverfetter och triglycerider. Studien visade att Wakame faktiskt ökade deras metabolism med 18-24%. Jämförelsevis kan man nämna att grönt té, som är känt för att öka metabolismen, bara ger en ökning på 4%.

Läs mer om hur wakame fungerar här.

Capsaicin, som finns i chilipeppar, aktiverar det sympatiska nervsystemet och ökar binjurarnas utsöndring av catecholaminer. Därmed ökar kroppstemperaturen och värmeutstrålningen.

En studie visade att efter en chilistark måltid gjorde kroppen av med 23% mer energi än utan chilin. Dessutom åt testpersonerna 10-16% färre kalorier om de ätit en förrätt med chili, eftersom chili ger mättnadskänsla. (10% färre kalorier för de som åt chili via kapslar och 16% för de som åt det naturligt i maten – den starka smaken på tungan spelar tydligen en roll i sammanhanget.)

Grönt te ökar det sympatiska nervsystemets (SNS) aktivitet och värmeutstrålning. Både koffeinet och ämnet catechin i grönt te påverkar SNS positivt.

I en studie där man fick grönt té, enbart koffein motsvarande innehållet i grönt té, eller placebo, ökade kroppens dagliga energiomsättning med 4% med grönt té. En tremånadersstudie på 70 överviktiga gav en viktnedgång på 4.6% och minskning av midjemåttet med 4.5%. Flertalet liknande studier har visat på viktminskning och minskning av procentandelen kroppsfett.

Koffein är allmänt uppiggande och ökar ämnesomsättningen, det har bevisats i många studier. Det är även vätskedrivande.

Maskros stimulerar utsöndringen av restprodukter från levern och njurarna vilket har en renande effekt på kroppen, samt stimulerar produktionen av galla som behövs vid matsmältningen.

Betaglukan är en vattenlöslig fiber som sväller i vatten och gör maten i magsäcken och tunntarmen mer trögflytande, vilket har en GI-sänkande effekt.

Better You Fitness kapslar säljs på webbutiken Svenskt Kosttillskott.se.
Ja. Svenskt Kosttillskott har funnit i branschen länge och är ett hederligt bolag. Vi har aldrig hört något negativt om dem.

Fitness kapslar säljs styckvis utan abonnemang, vilket är bra. Vi på viktvägvisaren rekommenderar att köpa bantningspiller styckvis, eftersom abonnemang ökar risken att det blir dyrare än man tänkt.

Wakame har inga biverkningar, det har ätits i tusentals år i Japan.

Fitness kapslar innehåller koffein, därför bör känsliga inte äta dem sent på kvällen för att undvika sömnproblem.

Capsaicinet från chilin kan möjligen irritera mage och tarm hos känsliga.

Grönt té i stora doser kan eventuellt påverka levern, så har man leverproblem bör man undvika Fitness kapslar. Grönt té hämmar även kroppens upptag av folsyra, så äter du folsyra-tillskott ska du inte ta det vid samma tidpunkt som Fitness kapslar.

Som alltid med bantningspiller ska det inte användas av gravida, ammande eller personer under 18 år. Personer med sjukdomar relaterade till sköldkörteln, hjärta eller diabetes 2 bör kontrollera med sin läkare före intag.

Nej, du måste inte träna när du äter Fitness kapslar. Men det har visat sig att om man tränar under en viktnedgång går man ner mer i fett och mindre i muskler än om man inte tränar, så passa gärna på.
Nej, du kan äta som du brukar.

Äter du tillskott av folsyra ska du inte ta det vid samma tidpunkt som Fitness kapslar eftersom det gröna téet gör det svårare för kroppen att ta upp folsyran.

 • Naturliga ingredienser
 • Vetenskapligt bevisad ökad ämnesomsättning för huvudingredienserna
 • Eftersom Wakame påverkar fettvävnaden fortsätter effekten ett bra tag efter att man slutat ta tillskottet
Wakame ökar fettförbränningen långsiktigt, så det kan ta några veckor innan Fitness kapslar skruvat upp metabolismen tillräckligt för att det ska märkas ordentligt.
Fitness kapslar tillhör den grupp bantningspiller som ökar fettförbränningen.
Det finns dock åtta olika grupper av bantningspiller:

Piller som ökar kroppens fettförbränning

Piller som minskar hungern

Piller som hämmar fettcellernas tillväxt

Piller som blockerar fettet i maten

Piller som blockerar kolhydraterna i maten

Piller som sänker GI-värdet

Piller som ökar energinivåerna och orken i träningen

Piller som omvandlar fett till muskler

Just nu finns kombinationserbjudandet Viktminskning Intensiv med 7 produkter; 2 burkar med fettförbrännaren Burn X10, 4 burkar av måltidsersättningen Diet Shake och en burk Omega-3. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Vilket ska man då välja? Läs vår guide till att hitta det bantningspiller som passar just dig bäst här!

Du beställer en burk från Svenskt Kosttillskott.
Du tar 2 kapslar 1 gång om dagen. Kapslarna sväljes hela tillsammans med ett glas vatten. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet i 2 kapslar tömmas direkt i vatten.

Kontrollera dock alltid doseringen mot vad som står på burken innan du börjar, utifall något ändrats sen jag skrev detta.

Fitness kapslar ökar fettförbränningen långsiktigt. Du kan kombinera det med en produkt som minskar hungern och sötsuget, såsom Diet Fiber eller Maxmedix Glucomannan. Den innehåller glucomannan, som bildar en mättande gelé i magen, och säljs på samma webb-butik.

När det kommer till kritan så handlar det om att du ändrar dina vanor så att du inte vår upp i vikt igen.

 
Verkar inte detta piller vara något för dig? Titta runt på sajten så kanske du hittar något som passar dig bättre, lycka till!
 
Saknar du en fråga? Hör av dig!

Passar dig som:
 • Vill öka fettförbränningen långsiktigt
 • Vill ha vetenskapligt bevisad effekt
 • Gillar naturliga ingredienser
Köp Better You Fitness Kapslar här:
Kan kombineras med:
Mest lästa

Bantningspiller som fungerar


Filosofier


Dieter


Bantningspiller


Bantningspiller A-G


Bantningspiller H-Z


Detoxkurer


Bantningsmedel


Måltidsersättningar


Viktklubbar


Fördjupning


Viktvägvisaren

Populära artiklar