Viktvägvisaren har sedan starten fokuserat på viktminskning i alla dess former. Vikten är ett problem som är ständigt närvarande och påverkar oss alla i vår vardag, i allt från hur kläderna passar, hur fin jag känner mig när jag ser mig i spegeln och hur den påverkar hälsan och sjukdomsrisker.

En annan sak som påverkar både hälsan och våra nära och kära är tandgnissling. Tandgnissling är mycket vanligt och leder ofta till besvär med huvudvärk, spända käkar och skadade tänder, samt låter högt på natten. Tandläkare rekommenderar ofta dyra bett- eller tandskenor som kan kosta tusentals kronor.

Nu har det uppfunnits mjuka bettskenor som du lätt kan anpassa hemma till din egen mun, och som kostar några hundralappar istället för tusenlappar. Vi har precis börjat sälja sådana bettskenor i Spanien på http://www.feruladental.es under namnet Nitebite. Dessa mjuka bettskenor har visat sig avhjälpa besvären lika väl som de dyra som tandläkaren formgjuter. Vi hoppas att med detta kunna hjälpa många av de tandgnisslare som inte har råd att spendera tusenlappar på sin tandhälsa till ett bättre, hälsosammare liv.

Jag hoppas att även tandläkare får upp ögonen för denna nya metod så att fler kan hjälpas att må bättre, till en billigare penning.